Skridsikre måtter til ethvert formål
Omfattende udvalg af skridsikre måtter til både privat og erhverv - passende til alle belastninger
Få skræddersyet tilbud
Vi rådgiver dig til den optimale måtteløsning ring på 20 15 12 18.
Skridsikre måtter til broer
Tidligere
Næste

Skridsikre måtter

Hvor og hvorfor er skridsikre måtter nødvendige?

Skridsikre måtter har mange forskellige formål – men er blandt andet en essentiel komponent til et sikkert arbejdsmiljø.

Derudover er skridsikre måtter selvfølgelig nødvendige de steder, hvor der er reel skridfare. Det gælder naturligvis særligt glatte og våde udendørsområder, men også på forskellige arbejdspladser som restauranter, storkøkkener og i fiskeindustrien er en skridsikker måtte guld værd.

Skridsikre måtter kan også være nødvendige i privaten.

Hvis du f.eks. er gammel og ikke har så god balance længere, kan en god skridsikker bademåtte give ro og holde dig på benene.

På samme måde kan de være vigtige på en båd, hvor det i sagens natur ofte er meget glat.

Hvilke egenskaber har skridsikre måtter?

Skridsikre måtter har mange forskellige formål – men er blandt andet en essentiel komponent til et sikkert arbejdsmiljø.

Derudover er skridsikre måtter selvfølgelig nødvendige de steder, hvor der er reel skridfare. Det gælder naturligvis særligt glatte og våde udendørsområder, men også på forskellige arbejdspladser som restauranter, storkøkkener og i fiskeindustrien er en skridsikker måtte guld værd.

Skridsikre måtter kan også være nødvendige i privaten. Hvis du f.eks. er gammel og ikke har så god balance længere, kan en god skridsikker bademåtte give ro og holde dig på benene.

På samme måde kan de være vigtige på en båd, hvor det i sagens natur ofte er meget glat

Vynagrip

Vynagrip er den bedste allroundmåtte i høj kvalitet i vort program. Fremragende skridsikkerhed - god dræning, god aflastning og støjdæmpende. Vynagrip anvendes i mange forskellige miljøer, såvel inden- som udendørs. Måtten er olie og kemikaliebestadig og nem at rengøre.

Flexigrid

Flexigrid er skabt til hårde belastninger - 20 mm høj måtte, der er skridsikker, aflastende og drænenede. Anvendes hvor der er krav til store belastninger og en effektiv dræning af vand, olie og kemikalier. Fremstillet af 100 % genbrugsmateriale. Megt stærk svejset konstruktion. Leveres i 2 bredder i ruller af 10 meter eller lb.

Heronair

Heronair en luftfyldt skridsikker og aflastende måtte med god isolationsevne. En meget prisgunstig løsning hvor kravene til slidstyrke ikke er så høje. God ved montageborde, pakkeborde og pakkeliner. God støjsiolering og god aflastning giver gladere medarbejdere.

Trackgrip

Trackgrip er en aflastende sikkerhedsmåtte med store huller for nemmere rengøring. Anvendes med fordele ved drejebænke, hvor spåner er nemme at fjerne samt alle steder, hvor der kræves skridsikkerhed og aflastning. Olie og kemikaliebestandig. Leveres i 3 bredder i ruller eller løbende meter.

Crossgrip

Crossgrip er en kompakt PVC måtte med ribber på tværs som giver sikkre transportveje på tage og andre udendørsarealer. Crossgrip ligger sikker ved vindhastigheder op til 150 km/time uden ekstra befæstigelse. Den skridsikre og selvdrænende måtte er recident overfor bakterier og kan lægges på de fleste moderne tagbeklædninger.

Floorline

Floorline er en enkelt luftfyldt måtte, der kan anvendes allround ved mindre belastninger. Isolerende mod støj og kulde. Den er let at flytte rundt med og nem at rengøre. Lettere dræning.

Flexi Tred

Flexi Tred er en stærk olie- og kemikaliebestandig måtte med skridsikkert mønster. Flexi Tred er elektrisk isolerende og overholder DIN/EN 60243-1 27/kv. Leveres i denne udgave med mærkning (27/kv) på bagsiden samt alle krævede certifikater.

Flexi Tred Standard

Flexi Tred standard leveres i grå og blå. Kemikalie og oliebestandig, lydisolerende og skridsikker. Stærk og holdbar gulvbelægning.

Måtte til vinterbadning

Køge marina har valgt en løsning foran deres bænk, langs broen langs broens kant, så der er skridsikkert underlag til fx børn, der fisker samt foran trappen ned til vandet. Ring på 20 15 12 18 for pris.

Specielle måtter

Herunder ser du et udvalg af de måtter, som vi har til specielle opgaver. Vi har en speciel svejsemåtte, som giver et godt ståunderlag, som er skridsikkert og som ikke tager skade af gnister. Vi har ligeledes måtter til brug indendørs i fx svømmehaller, eller steder, hvor der er vand og glat, så som gartnerier, bar disken i en bar osv. 

Måtte til svejsning

Spark Safe

Spark Safe er konstueret til de hårdeste udfordringer, hvor der også er svejsegnister ved arbedjdspladsen. Gummemåtte i to lag som er afvisende overfor gnister og varmt metal. Skridsikker overflade.

Måtter til vådrum

Heronrib

Heronrib er den ultimative måtte til vådrumsområder hvor der er meget trafik med bare fødder. Varm, blød og drænende i alle retninger. Antibakteriebehandlet. Den skridsikre overflade forhinder faldulykker. Læg den ved swimmingpoolen, i sauna og jacuzzis, i omklædningsrum, i brusenichen og alle steder, hvor man færdes med bare fødder.

Herontile

Herontile har et simpelt klik system og er designet til at dække større arealer uden synlige samlinger. Herontile er fremstillet af Ethylene Vinyl Acetate (EVA), som garanterer blødhed og komfort. Det har et overflademønster, der gør gulvet skidsikkert og underbygningen gør at måtten er 15 mm høj så vand frit kan løbe væk. Gode pastelfarver passer ind i de fleste vådrumsmiljøer.

Skriv her, hvis du ønsker at blive kontaktet om vores pris eller flere informationer om vores måtter.

Måtter til bådebroer og marinaer

Det er vigtigt at sørge for at belægning i nærheden af vand er sikret med et skridsikret underlag.

Hos top-matting kan vi skræddersy den ideelle løsning til netop dit behov.

Vi har måtter til badebroer, bådbroer, gangbroer, køreramper, trapper, saunaområder, områder til vinterbadere mv.

På billederne her kan du se nogle af de mange løsninger, som vi har leveret måtter til. Ring gerne på 20 15 12 18 og få en snak om netp dit måttebehov.