Logomåtter
Din sædvanlige Top-kvalitet
Logomåtter
I højeste kvalitet
Tidligere
Næste

top-logo måtten er en smart og strømlinet måde at sige velkommen til jeres kunder på.

Gulvet og indgangspartiet til din virksomhed er et oplagt sted at placere et grafisk budskaber. Den generelle synlighed af virksomhedens logo kan skabe meget mere opmærksomhed om dit brand, samt øge dit salg.

top-logo måtter kan på en effektiv vis udnytte dit gulv i din virksomhed til at reklamere og styrke dit brand, men samtidig sørge for, at der ser rent og pænt ud i indgangspartiet, fordi skidt og smuds opfanges i måttens unikke tekstur.

Vores logomåtte er spundet tættere for at opnå en høj grafisk kvalitet af det printede logo. Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser, og vores logo måtter er anvendelige i institutioner, forretninger, receptioner, virksomheder m.v.

 

top logomåtte Jet-Print

med top logomåtter får I et brugerdefinerede design som stopper snavs og fugt. Måtten er produceret i holdbar nylon med et skridsikkert nitrilgummiunderlag. Der er 5 års garanti, når måtten bliver professionelt vedligeholdt. Fremstillet i Europa.

top logomåtte Jet-Print Vision

Visuelt er denne måtte svær at slå. Jet-Print Vision tilbyder en fin overfladestruktur, der er ideel til skræddersyet løsninger på logo og design med fine eller indviklede detaljer. Fordelene ved produktet er: Fremragende printbillede, måtten er skridsikker og er 13501-1 testet, PVC-fri med 5 års garanti og fremstillet i Europa

top sikkerhedsskilte på måtte

Skiltning kan ofte gå tabt i et typisk forretningsmiljø blandt opbevaringsskabe, udstyr og de mange andre skiltninger og meddelelser i øjenhøjde, der findes i og omkring fabrikker og kontorer. Gulvområdet omkring gangbroer og udgangsveje holdes normalt fri for sådanne genstande og er et godt sted at kommunikere obligatoriske sikkerhedsmeddelelser. Vi kan levere måtter med alle former for sikkerhed ikoner.