Indgangsmåtter
Omfattende udvalg af indgangsmåtter til både privat og erhverv - passende til alle belastninger
Få skræddersyet tilbud
Vi rådgiver dig til den optimale måtteløsning ring på 20 15 12 18.
Indgangsmåtter til alle erhverv
Tidligere
Næste

Indgangsmåtter

Frontrunner systemet leveres med 2-4 års garanti (efter produkt)

At stoppe snavs ved døren har aldrig været så vigtigt. Frontrunner og Quickmat systemerne hjælper med at løse øgede hygiejneproblemer ved at forhindre uønsket snavs i at komme ind i virksomheder og arbejdspladser. Derfor forhandler vi kun de bedste indgangs og entre måttesystemer.

Frontrunner Entry

Frontrunners Entry indgangsmåtte der effektivt fjerner snavs med sit diamantmønster. Snavset falder gennem det åbne mønster. Måtten er effektiv så du sparer på rengøringen. Mønsteret er tæt nok til at kunne klare høje hæle og trafik på hjul. Leveres i 14,5 mm eller 10,5 mm højde, så det passer ned i mange standardrammer. Leveres i 5 standardfarver. Vi leverer i færdige moduler eller i ruller i 0,6, 0,91 og 1,22 m bredde i 5 eller 10 meters længde.

Frontrunner Brush

Frontrunner Brush er et kraftigt børstesystem til bedst mulig grovrengøring af fodtøjet. Den ultimative måtte med nylonbørster og pvc måtte med effektivt diamantmønster. Anvend måtten udendørs for at undgå snavs i bygningen. Det åbne mønster leder snavs og vand væk. Frontrunner Brush kan anvendes alene eller i kombination med Frontrunner Entry. Frontrunner Brush er 14 mm høj (med børster 19 mm) og leveres også i en udgave med bredere åbninger til anvendelse, hvor der er meget snavs.

Frontrunner Plus

Frontrunner Plus er en - alt i et - skrab rent og tør af. Anvend Frontrunner Plus hvor der kommer mange mennesker. Leveres i mange spændede farvekombinationer.

Frontrunner SB

Frontrunner SB er en solid indgangsmåtte til både indendørs og udendørs brug.

Frontrunner SB+

Frontrunner SB+ er en måtte med indlæg af tæppestof i meget slidstærk udgave.

top Iron Horse

Professionel, vaskbar snavsfangemåtte til kommerciel brug, som er holdbarhed og har en høj kapacitet til snavsopsamling, hvilket gør denne måtte til det perfekte valg til områder med høj fodtrafik såsom indgange, korridorer, liftdøre og receptioner. Et bredt farvevalg vil sikre et godt match med dit interiør.

top Entrence

En indgangsmåtte som virkelig reducerer snavs og fugt ind i dine travle lokaler! Indgangsmåtter er perfekt egnet til de travleste områder på grund af deres høje kapacitet til snavsopsamling og skridsikre gummiunderlag. Perfekt til brug i forretningsindgange, receptioner.

top EcoAbsorb

En måtte som er lavet af 50% genbrugt nylon. EcoAbsorb er en superabsorberende og meget holdbar, miljøvenlig måtte, der er perfekt til brug i travle offentlige indgange og områder med høj fodtrafik. (50% genbrugt nylon) garn sparer energi, reducerer CO2-emissioner, vandforbrug og affald under produktion. EcoAbsorb tørrer 37% hurtigere end en bomuldsmåtte, hvilket sparer yderligere energi, tid og penge under vasketøjscyklusser.

QUICK SCRAPEX

QUICK SCRAPEX er en smudsmåtte til steder med hyppig gennemgang til udendørs brug (kan også lægges indendørs). Består af en bagside med dupper i 100 % polypropylen, som er perforeret for at fremme dræning og bortledning af vand, og børstefiberbaner i polyamid med høj skrabevirkning. Anvendelsessteder: Skoler, kontorbygninger, forretninger, klinikker, banker o.l. Funktion & formål: Skrabemåtte med drænende virkning, kan lægges løst direkte på underlaget eller i måttegrav.

QUICK STAR

Er en indendørs smudsmåtte til steder med hyppig gennemgang. Den består af to baner i 100 % polyamid, hvoraf den ene er med skrabefibre og den anden med absorberende fibre. Kan leveres med kant, som bliver svejset fast. Anvendelsessteder: Skoler, kontorbygninger, forretninger, klinikker, banker o.l. Funktion & formål: Absorberende og skrabende måtte til indendørs brug.

QUICK TRIO

QUICK TRIO er en banebrydende smudsmåtte i polypropylen og polyamid til hyppig trafik bestående af 3 zoner: Den første er en polyamidbørste med høj skrabevirkning til grovere snavs. Den anden er en nålefiltbane i polypropylen, som afskraber lidt finere snavs (sand o.l.). Den tredje er en polyamidzone, som opsuger fugt og vand.

Grafisk

Med øje for detaljer Grafisk er anderledes indgangsmåtte. Du kan se det med det samme. Grafisk er en indgangsmåtte med en almindelig, perfekt valgt baggrundsfarve og et subtilt grafisk mønster. Grafisk opfylder derfor de højeste standarder for slidstyrke (klasse 33), sandabsorption (klasse 3) og fugtabsorption. Denne indgangsmåtte kan ligge i offentlig bygninger, en restaurant, en butik, et showroom eller et museum. Ikke for prangende. Og bestemt ikke kedeligt!

Sahara

Sahara er en attraktiv skrabende indgangsmåtte designet til meget trafikerede områder i store og mellemstore bygninger, såsom: indgangsområder, trapperum, spisekammer, elevatorer, nødudgange Sand og snavs, der ellers ville være gået ind, er efterlades på Sahara. Når der ikke er nogen udendørs måtte, anbefales en måtte som Sahara stærkt.
Sahara er også holdbar, selv med medium til tung fodtrafik.

Sarah Wave

En skrabemåtte designet til områder med høj trafik i store og mellemstore bygninger, såsom: indgangsområder, trapperum, spisekammer, elevatorer, nødudgange. Sand og snavs, der ellers ville komme ind i bygningen, efterlades på Sahara Wave. Hvis der ikke er nogen udendørs måtte, anbefales en måtte som Sahara Wave stærkt. Denne måtte kan absorbere og frigøre sand. En almindelig støvsuger er tilstrækkelig til effektiv rengøring. Sahara Wave er meget holdbar, selv med tung og intens fodgængertrafik.

Connection

En innovativ indgangsmåtte som er velegnet til fugt- og snavsabsorbering og intensiv brug. Måtten kan anvendes i indgangsområder, trapperum, spisekammer og elevatorer til forskellige tunge projekter. Det lineære mønster fungerer som en visuel barriere for snavs. Garnet giver maksimal modstandsdygtighed. Det underliggende gulv får ikke skader da denne måtte hæmmer fugtindtrængning på grund af den phthalatfrie PVC-bagside. Indgangsmåtten er den smagfulde fugt- og snavsføler til bygninger og projekter med meget trafik.

Victoria

En indgangsmåtte på højeste niveau inden for ydeevne og design, der giver et godt udseende til moderne miljøer med høj trafik. Victoria er en moderne indgangsmåtte, som vi kan levere i ni aktuelle farver. På grund af den grå basistone passer den altid godt til det tilstødende gulv. På denne måde skjuler den også det grå slør, der opstår over tid på indgangsmåtter. Måtten har brandklasse Bfl-s1, hvilket gør den meget brandsikker. Anvendes fx i offentlige bygninger, hospitaler og skoler.

Symphony 2

Dette er en indgangsmåtte til en ren indgang og et mere bæredygtigt miljø. Måtten er velegnet til tung fodtraffik. Symphony 2 fungerer bedst ved overgangen udefra til indvendigt. De kontrasterende naturlige farver på en sort base giver også dybde. Symphony2 kan derfor også visuelt absorbere meget snavs.

Nubia

Den subtile blanding af farver passer let ind i ethvert miljø, og måtten er yderst funktionel. Slidstærkt polyamid absorberer fugt, mens let skraberfiber forhindrer snavs i at komme ind.

Gibson

Sand og snavs, der ellers ville trænge ind i en bygningen bliver på Gibson måtten. Der hvor der i forvejen ikke findes nogen udvendige måtter, anbefales en måtte som Gibson stærkt. Gibson kan absorbere så meget som seks liter vand pr. Kvadratmeter. Hvordan? Velourabsorberingsmaterialet absorberer fugt og de lineære skrabesegmenter virker som en sandkasse.

Symphony

En indgangsmåtte som er velegnet til kraftig trafik i indgangsområder, trapperum, spisekammer og elevatorer. Måtten har en lang snavs-skjulende effekt og er holdbar, selv ved hyppig brug. Sammensætningen af ​​både hårde og bløde garner sikrer, at Symphony er god til fugtoptagelse og snavsabsorption. Velourmåttens design er ensartet og passer ind i ethvert interiør.

Aluminiumsindgangsmåtter

Aluminiumsmåtter fra vores producent Vipsan. Her får I produkter kombineres af aluminiumsprofiler med tæppe, børster eller gummiindsats, der resulterer i en snavsbarriere, hvilket bevarer renheden af ​​gulve, der også er behagelige og lydløse at gå på.

Aspendos

Aluminiumprofilkonstruktion, PVC-overfladebelægning. Overfladen: Fungerer som snavsholder, i termoblødt PVC-P-belægning. Underfladen: Fungerer som anti-skrid og lyddæmpende PVC belægning. Anvendelsesområder: Alle udendørs indgangspartier.

Ihlara

Aluminiumprofilkonstruktion, tekstiloverfladebelægning. Overflade: Stålbaseret tæppe med snavs og fugtholdende funktion som virker som fugtigheds- og snavsholder. Underfladen: Fungerer som anti-skrid og lyddæmpende PVC belægning. Anvendelsesområder: Alle indendørs indgange.

Papart

Aluminiumprofilkonstruktion, PVC-overfladebelægning. Overflade: Fungerer som snavsholder, i termoblødt PVC-P-belægning. Underflade: Fungerer som anti-skrid og lyddæmpende PVC belægning. Anvendelsesområder: Alle udendørs indgange.

Zeugma

Aluminiumprofilkonstruktion, tekstiloverfladebelægning. Overflade: Fungerer som snavsholder, i termoblødt PVC-P-belægning. Bundoverflade: Fungerer som anti-skrid og lyddæmpende PVC belægning. Anvendelsesområder: Alle indendørs indgange.

Apollon

Aluminiumprofilkonstruktion, PVC med stive børster. Overflade: Fungerer som snavsholder i blød PVC-P belægning med stive nylon børster. Underfladen: Fungerer som anti-skrid og lyddæmpende PVC belægning. Anvendelsesområder: Al udendørs indgang.

Nemrut

Aluminiumprofilkonstruktion, tekstil og neglet overfladebelægning. Overflade: Fungerer som snavsholder i blød PVC-P belægning med stive nylon børster. Underfladen: Fungerer som anti-skrid og lyddæmpende PVC belægning. Anvendelsesområder: Alle indendørs indgange.

Skriv her, hvis du ønsker at blive kontaktet om vores pris eller flere informationer om vores måtter.

Måtter til bådebroer og marinaer

Det er vigtigt at sørge for at belægning i nærheden af vand er sikret med et skridsikret underlag.

Hos top-matting kan vi skræddersy den ideelle løsning til netop dit behov.

Vi har måtter til badebroer, bådbroer, gangbroer, køreramper, trapper, saunaområder, områder til vinterbadere mv.

På billederne her kan du se nogle af de mange løsninger, som vi har leveret måtter til. Ring gerne på 20 15 12 18 og få en snak om netp dit måttebehov.